Jak pewnie zauważyliście usunąłem kilka idiotycznych postów.
I chciałbym wszystkich poprosić o jedno: NIE KARMIĆ TROLLA. Pod żadnym pozorem. Ignorancja zupełna, uwierzcie mi, inaczej się nie da.
Słowem, NIE Dzieciom Neo. I wszystko jasne.
Jak pewnie zauważyliście usunąłem kilka idiotycznych postów.
I chciałbym wszystkich poprosić o jedno: NIE KARMIĆ TROLLA. Pod żadnym pozorem. Ignorancja zupełna, uwierzcie mi, inaczej się nie da.
Słowem, NIE Dzieciom Neo. I wszystko jasne.
Chodziło ci o "programistę", on to już z nami jest 4ever, właściwie nie wiem za jakie grzechy.
Wypraszam sobie! Ja się nawróciłem, jestem lepszym człowiekiem i staram się pomagać a wy mi utrudniacie to zadanie. :cry: Dlaczego? Czym ja zawiniłem? :cry:Zamieszczone przez Skalpel
Chciałbym ci wierzyć ale jak widzę twój podpis, to ma wiara zanika :x
Zamieszczone przez gangster
No bo kurde staram się poprawić a jakiś Kelut mi przeszkadza i mnie od przedszkolaków wyzywa :evil: :evil:
Ja nie mogę. Koniec. Dać mu bana , a my (ci normalni) nie piszmy w ogóle do niego. Co napisze to koniec i już....
Wiem że mnie nie lubicie po mojej wizycie jako "programista", lecz teraz się naprawdę zmieniłem, ale niektórzy w to nie wieżą! Dajcie mi szanse, a nie odrzucajcie! :cry: Mam przez was takie przykrości, dajcie mi tą szansę, a zobaczycie jakim jestem porządnym i mądrym studentem! 8-)