Moim zdaniem czas sesji jest zbyt krótki, trochę to irytujące kiedy muszę się co chwila logować.
Mam prośbę do zwiększenia tego czasu np do ~30 minut
Moim zdaniem czas sesji jest zbyt krótki, trochę to irytujące kiedy muszę się co chwila logować.
Mam prośbę do zwiększenia tego czasu np do ~30 minut
Włącz sobie pamiętanie loginu i hasła na stronie( co jednak działa jak chce raz pamięta a raz nie) i problem z głowy.
Ja formatowałem laptopa i na IE jak widać to działa na Firefoxie niestety nieTo w ogóle nadaję się do poprawy bo tak nie powinno być.
Nawet nie czuje, że rymuje. To że logowanie nadaje się do poprawienia widać np. na słabszych wolniejszych komputerach( tych na prawdę wolnych ) Z jednego z nich 3 razy podchodziłem do logowania i dopiero na 3 razem poszło. Problemowi temu należy się bliżej przyjrzeć![]()
To się stało po zmianie wyglądu forum ... Na Firefox'ie , normalnie miałem , że jak wchodzę na forum to mnie od razu loguje. A teraz za każdym razem , muszę wchodzić w "Zaloguj" i klikać... I pomimo , że zawsze daje "Zaloguj przy starcie " (czy jakoś tak) to i tak to nic nie daje...
A na kompie w szkole , muszę zawsze 2 razy się zalogować , bo pierwszego nie łapieMoże admin by się tym zajął ?
[ Dodano: 2008-11-22, 22:37 ]
Bo wcześniej działało normalnie....
ja zawsze po wejsciu klikam baner glowny, dostaje nowy sid i moge sie zalogowac
Ja na IE jestem zawsze zalogowany i nie mam problemów. Na FF też. Jedynie co mnie wkurza, to to, że nie mogę w szybkiej odpowiedzi dać emotów, bo jak klikam to nad paskiem pojawia mi się Błąd na stronie
Trochę lipa, że przy pisaniu dłuższego posta zostaję wylogowany...