Witamy na Programowanie - Forum programistyczne
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Senior Member
    Przegląda
    Rzeszów

[błąd] Zapamiętywanie nazwy i hasła użytkownika

Mam taki problem, bo kiedy loguje się na to forum to ciągle muszę zaznaczać tą opcję:

:arrow: http://img370.imageshack.us/img370/8664/lolpgd.jpg

Zaznaczyłem to przy pierwszym logowaniu, jak się firefox pytał czy zapamiętać te dane dla tej strony - ale dalej nic. Kiedy zamknę przeglądarkę znowu muszę się logować ręcznie - nie zapamięta mnie przeglądarka... I występuje to tylko na tej stronie :/ :?:

Pozwolisz, że się podepnę.
    U mnie przy próbie logowania mam błąd i też nie zapamiętuje hasła i muszę logować się od nowa.
    Błąd:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/admin/domains/eprog.pl/public_html/language/lang_polish/lang_main.php:1117) in /home/admin/domains/eprog.pl/public_html/includes/sessions.php on line 564

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/admin/domains/eprog.pl/public_html/language/lang_polish/lang_main.php:1117) in /home/admin/domains/eprog.pl/public_html/includes/sessions.php on line 565

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/admin/domains/eprog.pl/public_html/language/lang_polish/lang_main.php:1117) in /home/admin/domains/eprog.pl/public_html/includes/functions.php on line 1743

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/admin/domains/eprog.pl/public_html/language/lang_polish/lang_main.php:1117) in /home/admin/domains/eprog.pl/public_html/includes/functions.php on line 1746

Senior Member
    Przegląda
    Rzeszów
    U mnie tak samo się wyświetlało przez tydzień... Teraz na razie jest OK...

Senior Member
    Błędy naprawiono odsyłam to shoutbox'a